Mødet med Henckelhus

Læs referencer her..

 

 

"Vores første møde med Henckelhus var telefonisk, hvor vi oplevede Jacob som meget imødekommende. Vi havde også andre ude for at give et tilbud, men Jacob Henckel og hans samarbejdspartnere vandt i kraft af deres troværdighed... Læs mere

Der var en eksisterende altan, og det var vigtigt for os, at man kunne reetablere det indgreb, der var gjort i huset.

Jacob Henckel så straks løsninger i det eksisterende.

Det var tydeligt, at Henckelhus gerne ville opgaven, og de gjorde et meget positivt indtryk og var behagelige at have med at gøre. De var ikke ligeglade, men levede sig ind i vores behov og ønsker.

Da de begyndte på selve arbejdet følte vi også, at det var i gode hænder. Det var behageligt, da de gik her og arbejdede.

Prikken over i’et var, at de ringede efterfølgende og spurgte, om vi var tilfredse med det produkt, vi havde fået leveret. Det viste en særlig omsorg for os som kunder. Og vi kunne kun sige, at altanen lever fuldt ud op til det, vi havde tænkt og drømt om. Vores altan er nordvendt, men trods et køligt forår kan vi allerede fornemme, hvordan den forlænger vores stue. Vi har valgt en stor altan på 18 m2, og vi er heldige at have fuldt panorama over et skønt moseareal.

 

Vi kan klart anbefale Henckelhus, for vi har været fuldt ud tilfredse med hele processen og det færdige produkt. "

 

Ida Nielsen, Gadstrup

"Vi havde brug for en trappe til vores hoveddør og hentede flere tilbud ind. Vi havde en ide om, hvad vi kunne tænke os, men Jacob var rigtig god til at give sit professionelle syn på sagen, så ønskerne både matchede til vores ældre hus stil, funktionalitet, prisniveau m.m..

 

Vi har oplevet at blive velinformeret undervejs i hele processen, god og hurtig kommunikation/respons pr. mail, holdte aftaler og i det hele taget en behagelig og professionel behandling af opgaven.

Vi er utrolig glade for resultatet, som er blevet enkelt, smagfuldt og helt lever op til alle forventninger.

Herudover er Jacob et rigtig behageligt menneske at samarbejde med. Vi var meget trygge ved, at det var ham, vi fik ud, og han gør alt, han kan, for at finde en god løsning for kunden.

 

Vi kan kun på det allervarmeste anbefale Jacob og hans firma, og vi ønsker ham al den bedste medvind i branchen... Han gør alle bekymringer om byggesjusk, fusk, overpriser og brudte aftaler til skamme... Sådan burde alle håndværkere være :-) "

 

Nina Arnt, Værløse